fbpx

Föryngra din hud och reducera rynkor och fina linjer med PRX-T33

PRX T33 är en ny revolutionerande nålfri anti-aging behandling inom biorevitalisering som ger din hud djup återfukting och reducerar rynkor.

Tid: 30-40 min

Pris: 500 kr

Få yngre hud med PRX-T33

PRX-T33 är en ny generationen av kemisk peeling som passar alla hudtyper och hudproblem. Behandlingen är smärtfri med minimal fjällning samtidigt som den ger omedelbara resultat med en stramare och fylligare hud. Aktiva ingredienser går djupt in i huden på en cellulär nivå och stimulerar både cellförnyelse samt hudens egna tillväxt vilket ger både omedelbara och långvariga resultat. Behandlingen bör upprepas 3-4 gånger och slutgiltigt resultat fås  efter 4-6  månader då kroppens svar på stimulansen är klar.

Nålfri biorevitalisering

När vi åldras bryts hudens funktioner successivt ner, bland annat förmågan att producera talg vilket försämrar hudens barriärskydd. Det bästa sättet motverka detta är genom  biorevitaliserande behandlingar som stimulerar och skyddar huden, vilket är exakt vad PRX-T33 gör. Tillskillnad från många kemiska peelingar så kan PRX-T33 även utföras året om. Den lämpar sig utmärkt för att kombineras med andra behandlingar för uppnå optimal effekt och snabbare resultat, ex i kombination med Needle Pen eller Botox.   

Om PRX-T33

Under en PRX-T33 behandling appliceras TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid som masseras in i huden för att stimulera hudens egna kollagentillverkning. Ingredienserna bygger upp hudens volym, reducerar akneärr, linjer och rynkor och ger en jämnare hudton. Behandlingen tar 30-40 minuter för ett helt ansikte och kan utföras på alla hudtyper. PRX-T33 kan antingen göras friställt, eller i kombination med andra estetiska behandlingar för att förlänga eller förstärka resultatet ytterligare. Bör upprepas 3-4 gånger. 

Innan behandlingen inleds görs alltid en noggrann bedömning av behandlingsområdet för att fastställa den bästa tillvägagångssättet utifrån dina behov och hudtyp. Denna bedömning ingår i behandlingen och behöver inte förbokas. Om du känner dig osäker på dina förutsättningar eller vill få mer information så rekommenderar kan du alltid boka en separat kostnadsfri konsultation eller kontakta oss för rådgivning några dagar innan behandlingstillfället.

För bästa resultat är det bra om du undviker stark sol några dagar innan behandlingen.  Tänk även på att huden helst ska vara helt ren från smink vid besöket. Om du har en pågående infektion i huden eller öppna sår vid området som skall behandlas bör du kontakta oss förråd givning för att undvika kontradiktioner vid behandlingen. Du ska även undvika syror som AHA, BHA och Retinol under 3-4 dagar innan din behandling.  

Under behandlingen tvättas ansiktet och eventuellt make-up avlägsnas. Sedan appliceras 2-6 lager av PRX-T33 på huden som ligger kvar i några minuter beroende på hur huden reagerar. Peelingen avlägsnas sedan med vatten och behandlingen avslutas med applicering av en lugnande och vårdande kräm. Behandlingen tar 30-40 minuter för ett helt ansikte, men detta kan självklart variera utifrån vilket område som behandlas.

Efter en PRX-T33 behandling blir man inte lika solkänslig som efter traditionella kemiska peelingar. Dock rekommenderar vi ändå att undvika starkt solljus för att motverka eventuella solskador som pigmentering och skydda huden mot förtidigt åldrande. Du ska även undvika att använda smink under de första 9 timmarna.  Du kommer att se resultat och glow redan direkt efter behandlingen men den optimala effekten uppnås efter ca 2-6 veckor. Detta beror på att det tar tid för nybildningen  av kollagen och elastin att komma igång.  

Minimal återhämtning

PRX-T33 från WiQo är en CE-märkt produkt utvecklad med Derma ProMedical efter flera års forskning. Det är en internationellt patenterad behandling med två aktiva substanser som fungerar på cellnivå. Genom att modifiera TCA-syra och tillsätta väteperoxid minimeras biverkningar och ger effektiva resultat med minimal återhämtning. Detta minimerar bl.a. biverkningar så som ökad ljuskänslighet, frostning och flagning. PRX-T33 innehåller även kojinsyra för minskad pigmentering och ljusare hud. 

Möt vår hudterapeut Marie

Hos oss utförs alla icke-kirurgiska skönhetsbehandlingar av vår erfarna hud-och laserterapeut Marie Hagnell som skräddarsyr upplägget helt utifrån dina behov och önskemål. Det är även henne du kontaktar för att boka tid hos oss på LH kliniken. Om du inte är säker på vilken eller vilka behandlingar som passar dig och dina behov så kan du alltid boka en kostnadsfri konsultation eller rådgivning över telefon. Varmt välkommen till vår mottagning i Läkarhuset vid Heden i Göteborg.  

Före och efter

Vanliga frågor

Ja PRX-T33 passar de flesta hudproblem inklusive akne. Dock ska man inte göra behandlingen när man har aktiv akne som är inflammerad, atopiskt eksem, skadad hud eller pågående virusinfektion som herpes. Det fungerar även jättebra för behandling av akneärr.

Vi rekommenderar PRX-T33 till dig som vill jämna ut din hudton, jobba mot pigmenting, motverka torrhetslinjer och uppkomsten av rynkor, samt ge lyster och glow till huden. Jag skulle speciellt rekommendera behandlingen till dig som är nålrädd men också till dig som kanske har tvekat för att göra andra avancerade behandlingar. PRX-T33 passar alla åldrar då peelingen verkar härlig upplumpande på huden och har du fillers så förlänger PRX-T33 även resultatet av injektionerna.

Ja, med PRX-T33 kan du behandla bristningar, ärr och rocasea etc på både större och mindre partier på kroppen inkl. bland annat rygg, baksida lår, rumpa och dekolletage m.fl. Om du känner dig osäker så är du alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

PRX-T33 kan göras som en enstaka behandling men för att uppnå ett optimalt resultat med en långvarig effekt rekommenderar vi på LH kliniken att göra 3-4 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum. Kom ihåg att PRX-T33 både ger omedelbara och långsiktiga resultat vilket innebär att du inte kommer se det slutgiltiga resultatet förens 4-6 månader efter din senaste behandling!

Kontakta vår hud- och laserterapeut Marie Hagnell via telefon, sms eller mail för att boka tid. Du når henne på: +4670 970 02 95 eller  info@lhkliniken.se.