Din medicinska skönhetsklinik belägen mitt i centrala Göteborg

Kontakta oss på 031 387 02 33 eller info@lhkliniken.se för att
boka en kostnadsfri konsultation med en av våra specialistläkare

LH- KLINIKEN

LH kliniken är medicinsk skönhetsklinik centralt belägen i Läkarhuset, Göteborg som öppnade våren 2014. Hos oss blir du omhändertagen av utbildade hudterapeuter och erfarna specialistläkare som erbjuder den senaste tekniken och professionella behandlingar som ger fantastisk resultat. Vi arbetar endast med den senaste tekniken på marknaden och har samarbeten med marknadsledande varumärken så som Lumenis och NeoStrata. 

Genom att kombinera expertis och skicklighet med exklusiva produkter och tekniker vill vi erbjuda medicinsk skönhetsvård utifrån högsta standard gällande både utförande och omhändertagande. Vi erbjuder kosmetiska ingrepp som utförs av våra specialistläkare och medicinska behandlingar som skräddarsys av certifierade hud- och laserterapeuter.

Vi som arbetar på kliniken är utbildade laser- och hudterapeuter samt specialistläkare med många års erfarenhet inom hudvård och skönhetsbehandlingar.  I ett nära samarbete skräddarsyr vi tillsammans behandlingarna utifrån dina behov och önskemål för att garantera bästa möjliga resultat. När du kommer till oss gör vi därför först en inledande bedömning av dina behov för att sedan ta fram den metod eller kombination som är bäst för just dig och det resultat som önskas. 

Vi på LH kliniken strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga skönhetsvård med ett personligt omhändertagande. Vi fortsätter därför kontinuerligt att uppdatera våra kunskaper och utrustning inom de senaste metoderna samt teknikerna. Om du har några andra frågor kring vårt arbete så är du alltid välkommen att kontakta oss på 031 387 02 33 eller maila till info@lhkliniken.se 

Kliniken ligger centralt belägen på våning 2 i LÄKARHUSET vid Heden i Göteborg. Ingång görs via huvudentrén  på bottenplan. Du kan sedan ta hissen eller trapporna upp till våning 2 där kliniken ligger till vänster.

Transport
Du tar dig enkelt hit med buss eller spårvagn där närmsta hållplats är Valand, Heden eller Berzeliigatan. Det finns även goda möjligheter för parkering vid Heden om du tar bil eller liknande.  

Adress
Läkarhuset, vån 2
Södra vägen 27 –  411 25, Göteborg 

Vi skräddarsyr din behandling

Beroende på dina behov och önskemål kan ibland det bästa resultatet uppnås genom att kombinera olika typer av behandlingar och metoder.  Om du inte är säker på vilken eller vilka behandlingar som passar dig och dina behov så är du alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller boka tid för en konsultation där vi tillsammans går igenom vilka behandlingsalternativ och kombinationer som bäst passar dig och det resultat som du önskar. 

  • info@lhkliniken.se
  • 070 970 02 95

MARIE HAGNELL

Hud- och laserterapeut

Marie är certifierad medicinsk hud- och laserterapeut med många års erfarenhet inom medicinsk skönhetsvård. Hon håller sig konstant uppdaterad med det senaste på inom branschen avseende utbildning, teknik, metoder, produkter och maskiner. Med hennes erfarenhet i kombination med exklusiva produkter; skräddarsyr hon behandlingar för alla hudtyper. Marie har arbetat med hudvård sedan år 2000 och sedan februari 2014 är hon driftansvarig för LH Kliniken

MIKAEL STIERNSTAM

Överläkare, specialist kirurg

Mikael Stiernstam är överläkare i kirurgi och utbildad specialistkirurg med en lång erfarenhet inom den privata vården. För att garantera bästa möjliga resultat är det alltid Mikael som utför alla kosmetiska ingrepp på kliniken; så som filler- och botox injektioner, fettsugning och transplantation med Give & Take metoden samt LH-lyftet som utförs med Silhouette Soft. Med hans expertis och skicklighet vill vi försäkra våra kunder om att de får den bästa möjliga omvårdnaden. 

Fina resultat och en underbar personal. De är välkomnande, lyhörda och självklart otroligt duktiga! På LH kliniken kan man verkligen känna sig trygg. Jag har bara goda ord och ger mina varmaste rekommendationer.

Johanna Karlsson

SÄKERHET + HYGIEN

Vi är stolta över det arbete vi gör och den vård vi ger våra kunder. Därför ställer vi alltid höga krav på säkerhet, kvalité och hygien samt vår personals egna kompetens. 

KUNDUPPLEVELSE

Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service. Arbetet vi gör reflekteras direkt av våra kunder och det är alltid viktigt att alla är nöjda med sin upplevelse hos oss.

INNOVATION

Innovation driver vårt arbete och gör oss till vilka vi är. Det driver även en ständigt förbättring av kundupplevelsen, vår skicklighet & vårt utbud av unika behandlingar.

ÅTERSTÄLLA SJÄLVKÄNSLA

Vi kan uppnå fantastiska resultat för kunder med problemhy, åldrad eller skadad hud. Men att återfå sin självkänsla är det som utgör den viktigaste förändringen.

Har du några funderingar?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor gällande behandlingar, produkter eller hudproblem.