fbpx

Kombinerad fettsugning och transplantation med naturligt resultat

Det bästa alternativet för fettsugning och naturlig förstoring av bröst med transplantation av eget överflödigt kroppsfettet. Utförs av specialistläkare.

Tid: 1-2 timmar

Pris: Från 25 000 kr

Transplantation med eget fett

Give & take är den senaste metoden för kombinerad fettsugning och fettransplantation som ger fantastiskt resultat utan att lämna några ärr. Med hjälp av modern teknik suger man bort överflödigt kroppsfett som sedan transplanteras tillbaka för att göra en naturlig förstoring av exempelvis bröst eller rumpa. Give and take utförs av våra utbildade specialistkirurger och är det perfekta alternativet för dig som inte vill använda konstgjorda implantat och önskar ett så naturligt resultat som möjligt. 

Det naturligaste alternativet

Give and take är inte bara en effektiv metod för fettsugning utan det är även den naturligaste metoden för förstoring av bröst eller rumpa. När du använder implantat som innehåller koksalt eller silikon finns det alltid en risk för komplikationer då kroppen vill stöta bort implantaten samtidigt som att resultatet inte alltid känns äkta. Med Give and take behövs inga kroppsfrämmande material utan istället används det egna kroppsfettet vilket gör att brösten eller rumpan både känns och förblir helt naturliga. 

Om Gave & Take

Ingreppet utförs i lokalbedövning eller narkos där kirurgen först suger bort överflödigt fett från t.ex magen, höfter eller lår och sedan transplanterar in detta i bröst eller rumpa för en naturlig förstoring. Fettet sprutas in via en kanyl vilket även inte lämnar några synliga ärr. Ingreppet tar ca 1- 2 timmar och du lämnar mottagningen samma dag. Beroende på vilken storleksökning som önskas kan du behöva göra ingreppet i flera seanser då mängden fett som kan användas är begränsad. Räkna med att öka 1-2 storlekar per seans.  

Innan vi bokar in din behandling kommer vi att hålla en inledande konsultation där du får träffa din ansvariga och behandlande specialistläkare som noggrant undersöker områdena som ska behandlas och skräddarsyr ett behandlingsupplägg utifrån dina behov och förutsättningar. Under denna konsultation får du all nödvändig information om hur du förbereder dig samt möjlighet att få svar på eventuella frågor eller funderingar.  

Fettransplantation till bröst är ett bra och riskfritt alternativ för dig som vill ha fylligare bröst utan att använda kroppsfrämmande material så som implantat. Under din inledande konsultation kommer vi noggrant gå igenom dina förutsättningar och önskat resultat. Många upplever fettransplantation som det naturligaste alternativet för att få fylligare bröst. Oftast uppleves även den inkluderande fettsugningen som ytterligare positiv aspekt.

Du kommer få all nödvändig information om vad du skall tänka på efter behandlingen vid din inledande konsultation. Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss om du har några funderingar eller frågor efter din behandling!

Ingrepp utförda av specialistläkare

Både fettsugning och fettransplantationer är en estetisk konstform som kräver både erfarenhet och skicklighet. Därför är det viktigt att välja hos vem du vill utföra ingreppet hos. På LH-kliniken utförs alla estetiska ingrepp av erfarna specialistläkare på vår mottagning i Läkarhuset, Heden i Göteborg. Vi arbetar endast med marknadsledande tekniker och du möter alltid samma vårdpersonal. Kontakta oss för att boka konsultation

Framhäv dina naturliga former

Fettsugning och transplantation med Give & Take är en populär och bedrövad teknik som ger fina och naturliga resultat. Vi är måna om att skapa positiva, proportionerliga och naturliga resultat där du återfår dina kroppsformer utan att någon märker att du gjort några ingrepp. Vi bedömer och skräddarsyr därför uppläget utefter hur dina naturliga former kan framhävas och förstärkas med hjälp av Give and Take. 

Vanliga frågor

Nej ingreppet utförs under lokalbedövning. Bedövningsprocessen kan dock till en början upplevas som en svidande känsla men detta är kortvarig. Efter att bedövningen är lagd så upplever patienten ingen smärta. Om du känner dig orolig kan du även få lugnande inför ingreppet!

Eftersom mängden fett som kan transplanteras per behandling kan du behöva upprepa den 1-3 gånger. Men detta beror självklart på vilka resultat du är ute efter. Om du ska transplantera till brösten kan du räkna med att öka din bh-storlek med 1-2 storlekar per behandling. 

Vi kan ta fett från ett flertal områden så som ansikte, haka och armar men vanligast är mage och lår. Vid ditt första besök hos oss kommer vi göra en noggrann undersökning där vi gemensamt bestämmer vilka områden vi kommer att ta fett ifrån.

En fettransplantation har en lång hållbarhet och behöver vanligtvis inte upprepas när önskat resultat uppnås. Dock kan man behöva upprepa behandlingen efter några år om man kraftigt gått ner eller upp i vikt. 

Kontakta vår hud och laserterapeut Marie Hagnell via telefon, sms eller mail för att boka en inledande och kostnadsfri konsultation med en av våra specialistläkare. Du når henne på: 
+4670 970 02 95 eller  info@lhkliniken.se.