fbpx

Fettsugning som ger naturliga resultat utan att lämna några ärr

Det bästa alternativet för fettsugning eller naturlig förstoring av bröst och rumpa med transplantation av det egna överflödiga kroppsfettet.

Tid: 1-2 timmar

Pris: Från 25 000 kr

Framhäv dina naturliga former

Fettsugning är ett perfekt alternativ för dig som vill bli av med envist fett på exempelvis mage, lår, rumpa eller haka. Med hjälp av senaste tekniken inom fettsugning suger bort överflödigt kroppsfett via en kanyl vilket inte lämnar några ärr. Fettsugning sker i lokalbedövning eller narkos beroende på dina önskemål och utförs av erfarna specialistläkare på vår mottagning i Göteborg. Ingreppet kan även kombineras med en fettransplantation till rumpa eller bröst för att skapa mer volym utan implantat. 

Bli av med överflödigt fett

Fettsugning är ett enkelt sätt för att bli av med lokala fettansamlingar eller fettdepåer som ofta är genetiska eller hormonella och mycket svåra att träna bort. Med hjälp av modern teknik suger man bort överflödigt kroppsfett genom en smal kanyl som tillskillnad från traditionell fettsugning inte kräver några snitt. Fettcellerna som tagits bort kommer inte tillbaka då fettceller inte kan förnyas. Ingreppet ska dock inte ses som ett alternativ till viktnedgång utan som en metod för att framhäva och skulptera former. 

Om fettsugning

Fettsugning utförs antingen i lokalbedövning eller narkos beroende på dina önskemål. Under ingreppet suger kirurgen sedan bort överflödigt fett med hjälp av en kanyl som inte lämnar några synliga ärr. Ingreppet tar ca 1- 2 timmar och du lämnar mottagningen samma dag. Vi planerar alltid in en kostnadsfri personlig konsultation med din ansvariga läkare som ger dig all nödvändig information om hur du förbereder dig. Boka kostnadsfri konsultation. 

Magen är ett av de vanligaste områdena för fettsugning och är en bra metod för att få en plattare mage med en tydligare markerad midja. Särskilt effektivt är behandling av nedre delen under naveln där huden drar ihop sig fint även om det finns överskott av hud. Om du har mycket överflödig hud rekommenderas en kombination av bukplastik för bästa resultat.  

Området vid höfterna är bra lämpat för fettsugning och ger fina resultat. Ingreppet görs ofta i kombination med en fettsugning av magen i syfte att skapa en markerad midja med proportionerliga höfter. Fettsugning av höfter görs också för att bli av med s.k. ”kärlekshandtag” och fett vid byxlinningen som kan vara väldigt svåra att träna bort.  

Utsida lår är ett av de bäst lämpade områdena för fettsugning och ger fina resultat för dig som vill få en fastare form. Om du har tunga eller hängande lår kan det dock vara svårt att ta bort allt – men många blir mycket nöjda ändå. Det är även ett bra alternativ för dig som vill bli av med ojämnheter och celluliter.

Inre lår är ett  känsligt område och ska behandlas med försiktighet. Trots att det är vanligt att uppleva området som större så är det svårare att behandla med fettsugning då huden inte drar samman sig på samma sätt som på utsidan. Hur mycket huden kan dra sig samman efter ingreppet är avgörande för hur slutresultatet blir. Patienter med god elasticitet i huden kan däremot få ett fint resultat med korrekt teknik.

Det är vanligt att ha fettdepåer vid insidan av knäna vilket kan i vissa fall kan bidra till att benets naturliga form förloras och att benet istället ser ”rakt” ut. En mindre justering av volym vid insidan knäet skapar ett smalare intryck vilket återställer det slanka intrycket. 

Fettsugning av hakan är ett tacksamt ingrepp med fina resultat då huden drar sig samma på ett bra sätt och ger en fin profil. Det är ett vanligt ingrepp för att bli av med ”dubbelhaka” och skulptera ansiktet och halsen. 

Fettsugning utfört av specialistläkare

Fettsugning är en estetisk konstform som kräver både erfarenhet och skicklighet. Därför är det viktigt att välja hos vem du vill utföra ingreppet hos. På LH-kliniken utförs alla fettsugningar av erfarna specialistläkare som skräddarsyr upplägget helt utifrån dina behov och önskemål. Vi arbetar endast med marknadsledande tekniker och du möter alltid samma vårdpersonal. Välkommen till oss på LH kliniken, Läkarhuset i Göteborg .  

Fettsugning mage

Skräddarsydd behandling

Att genomföra fettsugning med kanyl är en populär och bedrövad teknik som ger fina resultat för dig som vill bli av med överflödigt fett och skulptera former. Vi är måna om att skapa positiva, proportionerliga och naturliga resultat där du återfår dina kroppsformer utan att någon märker att du gjort några ingrepp. Vi bedömer och skräddarsyr därför uppläget utefter hur dina naturliga former kan framhävas och förstärkas för bästa resultat. 

Vanliga frågor

Nej ingreppet utförs antingen under lokalbedövning eller narkos beroende på dina önskemål. Bedövningsprocessen med lokalbedövning kan dock till en början upplevas som en svidande känsla men detta är kortvarig. Efter att lokalbedövning är lagd så upplever du ingen smärta. Om du känner dig orolig kan du även få lugnande inför ingreppet! OBS: vid narkos tillkommer en extra kostnad. 

Med fettsugning kan man behandla ett stort antal olika områden så som ansikte, haka och armar men vanligast är mage och lår. Vid ditt första besök hos oss kommer vi göra en noggrann undersökning där vi skräddarsyr upplägget utifrån dina behov och önskemål. 

Ja en fettsugning görs ofta som ett kombinationsingrepp av flera områden. Under din inledande konsultation kommer vi grundligt gå igenom dina individuella förutsättningar för att utgöra vilka typer av ingrepp som eventuellt ska kombineras för att uppnå önskat resultat. .

En av de mest positiva faktorerna med fettsugning är att det fett som avlägsnats inte kan återkomma, eftersom fettcellerna inte förnyas, utan bara växer och krymper, vilket gör fettsugning till en utmärkt metod att använda lokalt. Dock så kan du fortfarande gå upp i vikt vilket kommer göra att dina befintliga fettceller växer och resultatet därmed försvinner. 

Kontakta vår hud och laserterapeut Marie Hagnell via telefon, sms eller mail för att boka en inledande och kostnadsfri konsultation med en av våra specialistläkare. Du når henne på: 
+4670 970 02 95 eller  info@lhkliniken.se.