fbpx

Addera volym och spänst med Fillers som utförs av specialistläkare

Professionella fillersbehandlingar utförda av specialistläkare. Kontakta oss för att boka behandling eller en kostnadsfri konsultation.

Tid: 30-50 min 

Pris: Från 2 800 kr

Framhäv naturliga ansiktsdrag

Fillers är en injektionsprodukt som mjukt fyller ut och adderar volym med ett omedelbart resultat. Det används för b.la. effektiv reduktion av djupa rynkor, utfyllning av läppar, lyftning och konturering av ansiktet. Förutom den omedelbara utfyllnadseffekten stimulerar våra fillers även den egna kollagen produktionen så att huden återfår sin ungdomliga spänst och elasticitet. Beroende på dina behov och önskemål kan du antingen korrigera enskilda delar av ansiktet eller göra en full ansiktslyftning med långverkande effekter. 

Skapa volym och form

Under åren förlorar huden fukt, stramhet och elasticitet vilket kan ge synliga förändringar så som rynkor och förlust av de naturliga ansiktskonturerna.  Med fillers kan du omedelbart återställa ansiktets naturliga volym och form samtidigt som du stimulerar hudens egna kollagentillverkning. Hos oss utförs alla fillersbehandlingar av erfarna specialistläkare och vi använder endast de senaste märkena på marknaden. Varje enskild behandling tar ca 30 minuter och du ser resultatet direkt efter behandlingen. 

Fillers

De förändringar och rynkor som smyger sig på med åldern kan få dig att se äldre ut än du känner dig. Att återskapa volym och reducera djupa rynkor med fillers är en mycket säker, vanlig och populär metod för att återställa och framhäva ansiktets naturliga drag och konturer. Kort sagt innebär en fillers behandling att man försiktigt injicerar hyaluronsyra i önskade områden för att fylla ut och skapa volym. Behandlingen tar cirka 30-50 min beroende på dina behov och du lämnar mottagningen samma dag.

Innan en behandling med fillers bokar vi alltid in en inledande konsultation i samband med ditt besök där du får träffa din ansvariga och behandlande specialistläkare som noggrant undersöker områdena som ska behandlas och skräddarsyr ett upplägg utifrån dina behov och förutsättningar. Under denna konsultation får du all nödvändig information om hur du förbereder dig samt möjlighet att få svar på eventuella frågor eller funderingar.  

Det krävs inga särskilda förberedelser inför en behandling med Fillers. Om du har en pågående infektion, behandlas med antibiotika, är gravid eller ammande bör du dock kontakta oss för att rådgivning för att undvika kontradiktioner vid behandlingen. Du även alltid välkommen att kontakta oss via telefon och mail eller boka en tid för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans skräddarsyr en lösning utifrån dina behov och önskemål!

Direkt efter en behandling med Fillers är det naturligt att uppleva en mild svullnad, klåda eller missfärgning i området som behandlats. Detta kommer dock att försvinna av sig självt efter någon dag. I sällsynta fall kan man få små blåmärken som kan behöva sminkas över under de närmaste dagarna. Du kan utan problem återgå till arbetet direkt efter behandlingen och det går även bra att använda smink på det behandlade området.

Vackra naturliga resultat

Injektionsbehandlingar är en estetisk konstform som kräver både erfarenhet och skicklighet. Hos oss utförs därför alla injektionsbehandlingar av erfarna specialistläkare så du kan känna dig trygg i din behandling hos oss. Vi är måna om att skapa positiva, proportionerliga och naturliga resultat där vi framhäver dina naturliga konturer men utan att någon märker att du gjort något. Vi gör noggrann bedömning av dina behov och förutsättningar och skräddarsyr uppläget utefter hur dina naturliga drag kan framhävas och förstärkas.

Kostnadsfri konsultation

Beroende på dina behov och önskemål kan ibland det bästa resultatet uppnås genom att kombinera olika typer av behandlingar och metoder. Vi bokar därför alltid in en kostnadsfri konsultation inför din behandling med fillers för att tillsammans gå igenom dina behov och önskemål. Under konsultationen skräddarsyr vi ett upplägg och ger dig all nödvändig information om hur du förbereder. Kontakta oss för att boka tid här.

Vanliga frågor

Nej. I samband med ditt besök håller vi alltid en inledande konsultation inför behandlingen och denna behöver inte bokas in separat.  Om du känner osäker på om Filelrsär för dig eller vad som passar dig så kan du boka en separat kostnadsfri konsultation.

Nästan alla kan behandlas med Fillers och det är ovanligt att vara allergisk mot Fillers. Dock ska man inte behandla personer som är gravida eller som har neurologiska sjukdomar med nedsatt muskelkraft, t.ex. Myastenia gravis. 

Behandlingar med Fillers kan användas för att addera volym och spänst samt  släta ut djupalinjer och rynkor i ansiktet. De vanligaste användningsområdena för fillers är:

⚡️  Fylla ut och forma läpparna 
⚡️ Addera volym
⚡️ Framhäva naturliga drag
⚡️ Konturera ansiktet 
⚡️ Släta ut djupaew linjer och rynkor

Vanligtvis använder man en ampull, dvs 1 ml för att göra en läppförstoring. När man behandlar övriga områden varierar mängden utifrån hur mycket volym som önskas eller hur djupa rynkorna är. Vi kommer att informera dig om detta i samband med behandlingen och du kan alltid kontakta oss för ytterligare rådgivning.

Du kommer se resultatet direkt efter behandlingen och för de flesta patienter kvarstår effekten i cirka 7- 12 månader. De individuella resultaten kan variera beroende på ålder, hudtyp, livsstil och metabolism samt naturligtvis beroende på vilket område som behandlats.

För att bibehålla effekten av din Fillers behandling rekommenderar vi att upprepa behandlingen efter ca 6-7 månader men detta kan självklart variera utifrån person till person. Du kommer få mer information och rådgivning kring din behandlingsplan under ditt första besök hos oss.

Ibland händer det att man kan känna av filler materialet under huden en kortare period precis efter behandlingen vilket är naturligt och helt ofarligt. Efter någon dag kommer dock materialet att fullständigt integreras av kroppen och därför inte kännas av längre.