fbpx

Kontakta oss för att boka din behandling

Kontakta oss via telefon eller e-post för att boka tid för din behandling eller kostnadsfri rådgivning. Välkommen!

KONTAKT

Marie Hagnell
 070 970 02 95
info@lhkliniken.se

ÖPPETIDER

Tisdag – Fredag
Kl  10:00 – 17:00
Stängt måndag

ADRESS

Läkarhuset, vån 2
Södra vägen 27
411 35 Göteborg

Boka tid för behandling eller kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss via telefon, sms eller mail för att boka tid för behandling eller en kostnadsfri konsultation med en hud-och laserterapeut eller specialistläkare. Om vi inte skulle svara när du ringer så lämna gärna ett meddelande eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort vi kan. Varmt välkommen till oss på LH- kliniken!

  • info@lhkliniken.se
  • 070 970 02 95

Läs mer om våra konsultationer här

Boka tid för behandling eller kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss via telefon, sms eller mail för att boka tid för behandling eller en kostnadsfri konsultation med en av våra specialistläkare. Om vi inte skulle svara när du ringer så lämna gärna ett meddelande eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort vi kan. Varmt välkommen till oss på LH- kliniken!

  • info@lhkliniken.se
  • 070 970 02 95

Läs mer om våra konsultationer här

Hitta till oss

LH kliniken ligger centralt belägen på våning 2 i LÄKARHUSET vid Heden i Göteborg. Ingång görs via huvudentrén  på bottenplan. Du kan sedan ta hissen eller trapporna upp till våning 2 där kliniken ligger direkt till vänster.

Transport 
Du tar dig enkelt till oss med buss eller spårvagn där närmsta hållplats är Valand, Heden eller Berzeliigatan. Det finns även goda möjligheter för parkering vid Heden om du tar bil eller liknande.  

Adress
Läkarhuset, vån 2
Södra vägen 27
411 25, Göteborg 

Konsultation & Rådgivning

När behöver jag boka en konsultation?

Innan alla behandlingar inleds görs alltid en noggrann bedömning för att fastställa dina förutsättningar och behov. När det gäller större ingrepp så som fettsugning eller fettransplantation bokar vi alltid in en inledande konsultation någon vecka innan behandlingstillfället. Vid mindre behandlingar brukar det inte vara nödvändigt att ha en inledande konsultation. Om du ändå skulle känna dig osäker eller vill få mer information så har du alltid möjlighet att boka konsultation eller kontakta oss via telefon eller e-post för att snabbare få svar på dina frågor.

Vi skräddarsyr din behandling utifrån dina behov

Beroende på dina behov och önskemål kan ibland det bästa resultatet uppnås genom att kombinera olika typer av behandlingar och metoder. Hos oss arbetar erfarna hud- och laserterape Om du inte är säker på vilken eller vilka behandlingar som passar dig och dina behov så är du alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller boka tid för en konsultation där vi tillsammans går igenom vilka behandlingsalternativ och kombinationer som bäst passar dig och det resultat som du önskar.

Vi skräddarsyr din behandling

Beroende på dina behov och önskemål kan ibland det bästa resultatet uppnås genom att kombinera olika typer av behandlingar och metoder.  Om du inte är säker på vilken eller vilka behandlingar som passar dig och dina behov så är du alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller boka tid för en konsultation där vi tillsammans går igenom vilka behandlingsalternativ och kombinationer som bäst passar dig och det resultat som du önskar.