Ett naturligt trådlyft som inte kräver någon form av kirurgi

Återställ ansiktets naturliga form med Silhouette Soft trådlyft som utförs av våra specialistläkare. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation

Tid: 40- 60 min

Pris: Från 12 000 kr

LH- TRÅDLYFT

Trådlyft med Silhouette Soft

Pris: 595 kr

Framhäv ansiktets naturliga konturer med Silhouette Soft Trådlyft

LH- trådlyft utförs med hjälp av Silhouette Soft som är den modernaste tekniken inom skönhetsmedicin som inte kräver någon form av kirurgi.  Med LH-trådlyft så utför man ett diskret lyft av huden med hjälp av trådar som stramar åt, omplacerar och stimulerar hudens naturliga kollagen tillverkning.  Ingreppet görs under lokalbedövning och utförs av våra specialistkirurger med över 20 års erfarenhet. Kontakta oss för att boka tid för konsultation och behandling.

Varför välja trådlyft med Silhouette Soft?

Tillskillnad från konventionella ansiktslyft där man skär bort överflödig hud så kräver LH-trådlyft inget kirurgiskt ingrepp. Istället stramar man åt och omplacerar huden med hjälp av trådar som naturligt växer in i huden utan att lämna några ärr. Trådarna som används är även försedda med polylaktatsyra som även stimulerar kollagenbildningen och förhindrar att huden tappar sin spänst.

LH-TRÅDLYFT

Trådlyft med Silhouette Soft

Biologiskt nedbrytbar 
Naturlig kroppsreaktion 
Omedelbart resultat
Återställ ansiktets naturliga form 

Pris: Från 12 000 kr

Framhäv ansiktets naturliga konturer med Silhouette Soft

LH- trådlyftet utförs med hjälp av Silhouette Soft som är den modernaste tekniken inom skönhetsmedicin som inte kräver någon form av kirurgi.  Med LH-trådlyft så utför man ett diskret lyft av huden med hjälp av trådar som stramar åt, omplacerar och stimulerar hudens naturliga kollagen tillverkning.  Ingreppet görs under lokalbedövning och utförs av våra specialistkirurger med över 20 års erfarenhet. Kontakta oss för att boka tid för konsultation och behandling.

Varför välja trådlyft med Silhouette Soft?

Tillskillnad från konventionella ansiktslyft där man skär bort överflödig hud så kräver LH-trådlyft inget kirurgiskt ingrepp. Istället stramar man åt och omplacerar huden med hjälp av trådar som naturligt växer in i huden utan att lämna några ärr. Trådarna som används är även försedda med polylaktatsyra som även stimulerar kollagenbildningen och förhindrar att huden tappar sin spänst.

Om behandlingen

 Ingreppet med Silhoutte Soft tar cirka 30 minuter och utförs under lokalbedövning utav en våra specialistkirurger. Beroende på behov och vilket resultat som önskas används 1-4 trådar. Tekniken är mycket säker och alla komponenter som används är godkända europeiska och amerikanska läkemedelsverket (EMA och FDA). 

Inför ditt trådlyft kommer du först att få träffa en av våra specialistläkare för en inledande konsultation där vi tar fram en skräddarsydd behandling utifrån dina behov och det resultat som önskas. Under denna konsultation får du även mer information om hur du förbereder dig inför ingreppet och möjlighet att ställa eventuella frågor.

Behandlingstid: 40- 60 min
Återhämtningstid: Samma dag
Risker: Tillfällig svullnad, ömhet, blåmärken
Pris: Från 12 000 kr 

Inför din behandling

Boka en inledande konsultation

Innan vi bokar in din behandling kommer vi att hålla en inledande konsultation där du får träffa din ansvariga och behandlande specialistläkare som noggrant undersöker området som ska behandlas och skräddarsyr ett behandlingsupplägg utifrån dina behov och förutsättningar. Under denna konsultation får du all nödvändig information om hur du förbereder dig samt möjlighet att få svar på eventuella frågor eller funderingar om ditt trådlyft.

Inför behandlingen

Det krävs inga större förberedelser inför ditt trådlyft med Silhouette soft och du kommer få all nödvändig information vid din inledande konsultation. Du skall dock tänka på att undvika allt som är blodförtunnande inför din behandling så som Treo och andra preparat som innehåller acetylsalicylsyra. Du skall även undvika alkohol, tillskott som E- vitamin, omega fiskoljor i 2 dagar innan och efter behandlingen. Om du har några ytterligare funderingar så kan du alltid kontakta oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig med dina frågor.

Efter behandlingen

Direkt efter behandlingen kan du uppleva en viss rodnad och ömhet kring området som behandlats. I vissa ovanliga fall kan det även uppstå en viss missfärgning men detta kommer i sådana fall att lägga sig efter någon dag. Du kan utan problem återgå till arbetet samma dag men försök att undvika att applicera smink direkt på punkterna där man fäst suturerna. När man fäst trådar under huden är det inte heller ovanligt att man upplever en viss spänning när man exempelvis tuggar, men detta är helt normalt och kommer successivt försvinna allt eftersom att trådarna växer in i den underliggande muskulaturen. 

Priser för LH- trådlyft

Antal trådar Behandlingsområde Pris
1 par trådar
t.ex kindlyft
12 000 kr
2 par trådar
t.ex kindlyft + haklyft
20 000 kr
3 par trådar
t.ex kindlyft + haklyft + halslyft
26 000 kr
Konsultation 30 min
Pris
Sjuksköterska
Kostnadsfritt
Specialistläkare
Kostnadsfritt
Uteblivet besök
450 kr

Kontakta oss för att boka din behandling med Silhoutte Soft

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor gällande LH- trådlyft eller produkter och hudproblem.