fbpx

Kostnadsfri konsultation och rådgivning

Om du inte är säker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig så är du alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller boka tid för en konsultation

Konsultation & rådgivning

Vi gör alltid en inledande bedömning

Innan varje behandling inleds görs alltid en noggrann och professionell bedömning av det aktuella behandlingsområdet av en utbildad hud-och laserterapeut eller specialistläkare för att fastställa det bästa tillvägagångssättet utifrån dina förutsättningar och behov. Denna bedömning ingår i behandlingen och behöver inte bokas in i förtid.  

Vid större behandlingar

När det gäller större ingrepp så som t.ex fettsugning och fettransplantation bokar vi alltid in en inledande konsultation någon vecka inför behandlingstillfället för att skapa en bättre uppfattning om dina önskemål och behov. Detta beror på att dessa ingrepp kräver mer förberedelse och även för att fastställa det slutgiltiga priser då det ibland kan variera utifrån ingreppets omfång.

Vid mindre behandlingar

Vid mindre behandlingar som inte kräver mycket förberedelse brukar det inte vara nödvändigt att boka in en inledande konsultation, men om du ändå skulle känna dig osäker, vill ha mer information eller få rådgivning så har du alltid möjlighet att boka en inledande träff med oss eller kontakta oss via telefon eller e-post för att snabbare få hjälp med dina funderingar.

KONSULTATION 30 min

Sjuksköterska………..Kostnadsfritt

Specialistläkare…….Kostnadsfritt

Uteblivet besök……..Kostnadsfritt

Vi skräddarsyr din behandling

Beroende på dina behov och önskemål kan det bästa resultatet ibland uppnås genom att kombinera olika typer av behandlingar och metoder.  Om du inte är säker på vilken eller vilka behandlingar som passar dig och dina behov så är du alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller boka tid för en konsultation där vi tillsammans går igenom vilka behandlingsalternativ och kombinationer som bäst passar dig och det resultat som du önskar. 

  • info@lhkliniken.se
  • 070 970 02 95

Har du några funderingar?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor gällande behandlingar, produkter eller hudproblem.